Tuesday, April 14, 2009

kembali

dah 2 minggu lebih aku tak update blog nie..
dah masuk stdy week pun..
dah macam tak terurus aku tgk diri sendiri,
kurang sehat sikit..
kurang lasak sikit dah..
bangun tido amat kurang menyengarkn..arghh rasa macam tak nak bangun dah..
terjaga 3-4 kali setiap malam..haaaihh amat menyakitkan badan..

tapi tak per lah..mls la aku nk layan sangat semua tu..haha
dah lama aku tak balek kl..hari tu mak ngan abah yang datang snie..mak tanye knape kurus sgt nie?
hehehe aku hanya tersenyum..

macam2 yang jadi selama 2 minggu nie..mcm2 yang aku dan kteorg tempuhi..haha benda bodoh..tapi tak per,aku tak pernah menyesal buat ape2 benda bodoh dlm hidup aku,sebab dengan benda bodoh tu lah aku boleh jadi pandai sikit kn kn??

hurmm dah mula stdy week nie..kelas pun dah tak der..soo aku cuma terbaring jer dekat rumah,hanya tunggu ajakan keluar si dia..
kalau nk study entahhhh laaa..

aku lebih habiskn masa depan laptop jer...online fesbuk,fenstar, dan walaupun aku tak menulis aku tetap x lepas baca blog kawan2 aku setiap hari...
wahh mcm2 cerita..sory la aku x coment..tp blog korang mmg best..boleh buat aku tersenyum sorang2...boleh bg inspirasi, boleh cerahkn apa yg gelap..

aku suka baca blog elmi,lubby,alip,moja,mary,amy,jeju dan bla bla bla..
korang sangat kool!!

haha...aku harap mula minggu nie aku dah tak macam nie dah..
aku dah nk stdy balek..
aku harap aku makin sehat skit..
aku harap aku akan mula bermimpi indah kembali..

sebab aku punyai rakan2 yang hebat..


~tazo~

2 comments:

Elmi said...

yeah !
benda bodoh akan buat kita jadi lebih pandai.
aku sokong ayat kau tu.
takpelah tanak tanak.

aLepBulan said...

tazo..
aku rindu hasil jari ko..
hehe..

selamat kembali,
dan gudluck for ur final..