Thursday, May 7, 2009

aku dia dan mereka...

hari nie tak banyak yang aku buat...
cuma bangun tido selepas diganggu 3 ekor kucin..(ehemmmm mimpi best smalam dem jer)
maen game seharian..
maen game lagi...tembak x kena...geram betul aku..mybe sbb joystick tu pelik kot..
dan duduk depan tv jer...

bosan kan hidup aku??
patutnye sekarang nie ..saat nie aku mst tgh struggle gle2 untuk amek final exam esk dgn elmi..
tapi aku jap jap...tgk aku sekarang..haha boleh pulak aku dkt kl nie..maen game jer..
kesian si elmi tu....dulu kteorg buat pakatan untuk maen2 dalam kelas,tp akan struggle gler2 utk paper esk..sebab gap exam dia jauh...tapi last2 dia sorg jer yg struggle sorg2 utk esk pagi (mcm tgh stdy ker die skang nih??haha)...entah laa....tapi apa2 pun..aku merindui semua aktiviti aku dekat penang sana....
bebas...
gelak...
tawa dulu...
dota dulu...
fb dulu...
lepas tu baru tensi guling2...
gila2 tengah malam nyanyi lagu orang gila...

haha tu la demam final exam budak mechi...setiap sem macam tu..
aku rindu semua tu..
kenapa???
sebab aku terpaksa skip 2 final paper aku sem nie...
bler pkir2 balek aku dah sia2 kn 4 bulan dkt sana ulang2 gi kelas..tapi last2 tak amek final..
terdampar dalam wad...

ape2 pun aku ucapkan selamat lepas tennsi kepada semua member2 aku semua...kebanyakan dari dorang sume dah abes pun final..siap dah abes pun diploma..lepas nie ke negri shah alam eh korng ek..bagus laa..selamat berjaya aku ucapkan...

aku pulak..
entah lah...aku pun tak buat keputusan lagi tentang stdy aku nie...
macam2 dah yang aku pkir..tapi tak per lah..aku tau nti aku sendiri akan buat ape yang patut...

aku dah buat keputusan untuk tak sorok lagi keadaan sebenar diri aku..
aku pkir buat ape aku sorok2 klau benda tu pun tak mengganggu aku sgt pun..
sooo aku juz ikot flow jela...
juz keep thinking positive and smiling...
cuma kesian dgn org yang sygkan aku jer...
risau jer aku tgk...lagi2 mak..kadang2 aku tgk mata mak berair jer dkt hospital tu setiap kali aku balek dari ape2 medical test...dah laaa...jgn sedih..aku ok!

"jangan risau ok..aku tak ape2...aku tak sedih pun dgn ape yg terjadi..aku tau ade hikmahnye tersendiri"

haha...
kadang2 aku tergelak sendiri bler pkir2 balek semua nie...mcam drama betul hidop nie kn..


tadi aku bagitau si dia tentang aku...
bukan si dia yg sebelum nie...tapi si dia yg betul dari dulu aku suka...
aku dah bgtau semua dekat dia...n dia mmg baek..tak putus2 bg sokongan n senyum dlm tiap kata2 dia...
betul kata orang..menchentai tak semestinyer memiliki...
amat2 bertuah la spe yg dapat dia nanti..aku doakan yg terbaek...
untuk si dia dan semua teman2 hidup aku..


korang mmg rock!!!
mewarnai hidup aku...

seikhlas terima kaseh...
dari hati aku..

~tazo~




-amat gembira dan bersyukur mempunyai teman dan keluarga yg amat myayangi diri ini..sedangkan akuhanyalahaku..

2 comments:

Elmi said...

aah. aku study ke tak ntah skrg ni kan? haha jahat gila biar aku struggle sorang sorang. dem yu.

sHEmA_sHImoT:D said...

mencintai dan memiliki..
she's must be so sad..


its ok to know that she love u to..=)