Saturday, May 9, 2009

si comel hitam irene...

sabtu 9 hb may 05
1.07 am..

aku baru jer stop maen game resident evil 5 tadi...tu pun sbb mati kne bunuh..game lagi keja aku kn..
haha..nie jer yang buat skang..

aku rasa macam nk masuk tido awal jer hari nie...tapi seblum tu igt nk merepek dulu lah dalam nie..
dah 5 hari aku guna laptop adek aku untuk online..haha..padan muka dia..sape suruh tak guna..cuma guna untuk tgk cter korea online jer..
terasa rindu dengan laptop aku yg aku tggal dekat penang..dah terdampar jer dalam bilik aku tu...entah ape cternyer..aku pun rasa macam mmg aku dah tak balek penang dalam masa terdekat nie..
sooo aku harap capik dapat tlg antar kan kt aku di kl nie bler dia balek sini..
makaseh yer capik...

banyak barang yang aku tinggal dkt penang tu..tak sampai hati pulak nk susahkn kawan2 tlg amek...tak per lah..nanti klau aku dah sehat sikit aku sampai la sana sendiri...

bler pkir2 balek..dah lama aku tak bawak keta..terasa rindu pulak nak drive...
huh..drive..salah satu benda yang aku paling suka dalam dunia nie..
aku suka sgt bler drive sorg2..aku akan tutup radio..dan dengar bunyi engine tersayang senandung mengikut rentak hati..aku amat rindukan keta ku..my baby irene...si comel kaler hitam ..kesian dia dah dekat 3 mggu tak der org usap..sampai kn bateri smalam abah terpaksa tukar..dah batuk2 dia masa nak start...

itulah..dekat rumah nie..mmg klau dah masuk park dalam jer..mmg alamatnyer terdampar la.dah tak boleh kuar..dah kne bloking2 dengan keta2 laen...ksian baby irene..soryyy..nti klau dah sehat sikit kita gi jalan2 ehh..janji!...


-rndukan kelembutan respon irene...

1 comment:

sHEmA_sHImoT:D said...

nak ikot g jln2 ngan baby irene!!
heheh