Wednesday, May 20, 2009

impian

tiap orang punyai impian..
aku juga punyai impian..
impian yang aku ingin lakukan hanya untuk diri aku..aku sudah penat memuaskan hati insan laen..
mungkin impian ini merepek..dan mungkin impian ini mengarut..tapi itulah impian hatiku..perkara yang mampu membuat aku tersenyum puas sendirian..

1-aku mahu jadi seorang yang boros,
aku mahu beli apa saja yang aku inginkan tanpa berfikir2 lagi seperti sebelum ini,aku mahu nikmati apa itu kemanisan kebendaan..

2-aku mahu bercinta.
aku mahukan sesorang untuk berkongsi..seseorang yang memahami dan caring serta sedikit manja..seseorang yang sentiasa berada disampingku.dan aku akan berjanji..kaseh dan cintaku hanya lah milikmu selamanya.usah gusar syg!..cepat lah kemari..sudah lama kau ku tunggu


3-aku mahu bungee jumping!
haha...dari dulu lahi aku amat idamkn mahu terjun dari tempat tinggi..tinggalkan semua kenangan,tinggalkan semua keresahan dibelakang..bebaskan diri...hehe klau boleh impian aku nk terjun bungee jumping dekat new zealand!...wahhhhh \(@_@)/
4-aku mahu pandu laju!
aku mahu miliki sebuah kereta yang akan aku sayangi lebih dari diri aku sendiri..akan aku operate organ dalamannye supaya menjadi yang terbaik dan terungul.kemudian,aku dan dia akan terbang selaju mungkin merodok dan memusnahkan tembok ego para pemilik kereta mewah standard yg selama ini telah memakan makian aku.

5-"risk taker!"
aku tak mahu lagi duduk dan menunggu peluang datang bergolek kehadapanku..sbb masa lepas mengajarku supaya terus perjuangkan segala usaha tanpa berfikir dua kali..aku tak mahu lagi menyesal di kemudian hari tentang sifat ragu2.tiada apa yg harus dimalukan lagi.tiada apa yg harus ditakutkan lagi..aku mahu jadi seorang "risk taker!"6-sayangi mereka lebih!.
aku mahu sayangi mereka sepenuh hatiku..mereka yang menyayangi aku tanpa mengira keadaan.mereka yang sentiasa disampingku..akan ku balas segala jasa kamo kiranya terdaya..percayalah..aku amat menyayangi kamo semua!


kecik2 dah bercinta!
semua ini hanyalah sebilangan dari apa yang pernah aku impikan selama ini..aku harap aku dapat kecapi semua ini kerana dah lama kau mengidam untuk lakukan semua nie...cuma masa dan komitmen jer yang menghalang...

-yeahh aku harap aku dapat lakukan semua nie sebelum aku menutup mata.doakan yer!