Tuesday, February 24, 2009

terima kaseh teman-temanku..



hari ini hari selasa..
24 hb feb..
terasa sunyi dan sepi keadaan rumahku..semua bagaikan kesedihan dan terasa kehilangan dengan kepulangan tetamu yang amat dialu-alukan..team bulan dari nilai..
shy,alip,moja,pa'an..
korang memang best..sumpah korang best!

selama 4 hari 5 mlm korang dekat sini..rumah nie penuh dengan gelak ketawa yang menceriakan..
hilang semua masalah..luput semua kerisauan..hanya keceriaan dan gurau senda di antara kita..
walaupun persahabatan kita maseh baru..tapi kelihatan amat mesra dan kuat..sejujurnya aku mengucapkan banyak2 terima kaseh sebab bersama kami semua dalam antara hari2 yang paling best dalam hidup aku..

antara favourate moment yang aku tak dapat lupa
-malam pertama korg smpai,korg tunjuk dkt aku jin belaan moja,amat creepy!sampai aku nk tido pun amat takut..first time dlm hidup aku jmpe benda2 pelik mcm tu
-hari jumaat,rancangan nk gi mengkuang dam tertunda sebab hujan.tp mlm tu karoke amat best! tak sangka suara korang amat best..tak patut kena reject audition af..
-hari sabtu..hari yang amat2 memenatkan!tapi gila-gila fun...penuh dengan gelak ketawa..dari penang gig,interview bunkface(sori mie,pic aku snap blurr),mkn kt gurney drive dlm hujan,lepak dekat gurney plaza,panjat 5 tingkat tangga (tinggi!),jalan2 dekat feringgi...nyanyi dengan petikan guitar shy di pdang kota lama..berfotoshoot di fort conwell..berfotoshoot sekitar pulau..maen games smbung ayat sementara tggu feri pkol 5 pagi..dan berdota sehingga 7 pagi...
walaupun semua amat letih.tapi maseh lagi dlm mood ceria...

nie antara gambar-gambar kenangan..bak kata shy "kita akan nangis tgk gambar nie bler tua"


padang kota lama..menyanyi bersama




akhir kata dari ku...
kepada teman-temanku..semoga persahabatan kita berkekalan..
tunggu aku sampai nilai pulak..
thanks a lot for all this happy moment!
aku syg korg...


4 comments:

scha said...

aku sangat jeles..
aku tade dalam ini gamba..
uhuk3~

tazo said...

huhu..
x per scha...
laen kali ko mst dpt join nyer...

Moja [Bulan] said...

thanx utk ko tazo..n kwn2 di penang yg lain..korg mmg bez..sumpah,aku xtipu..smoge bshbtn kite kekal smpai bila2..

tazo said...

yeahh moja