Wednesday, March 25, 2009

cinta itu cinta..

"wah cantik nya awek tu!"
"ohh hensem nyer mamat tu"

biasakan kita sebut perkataa2 kt atas tu??
walaupun dalam hati,tapi kita ada niat kn??

cantik dan hensem tak bermakna itu cinta..

kerana cinta itu buta..
kerana cinta itu bukan hanya di mata...

kacak rupa paras tidak menggambarkan kacak tingkah lakunya..
cantik paras rupa tidak semestinya membuat hati tersenyum..

setiap manusia ini tercipta dengan kelebihan tersendiri..percayakan dirimu..dia ada pasti disisi..

~tazo~

4 comments:

Moja [Bulan] said...

btol tu tazo...
cinta itu buta..
sbb tu kite kadang2 xnmpk bile dye dtg..=)

seYza said...

hahahaha...btul tuh mojaa...btul tu....
heheheheheeh

scha said...

betul tu tazo..
betul tu..
sebab tu, there's no such thing as love at the first sight..
it's called crush, not love..
am i rite?
tapi laki selalu carik yang chantek2 kan..
yang buruk dorang tak pandang pun..
(T.T)

tazo said...

moja:haha..kadang2 kita buta yg apa yg kit rasa tu cinta kn??

seyza:betul jer seyza??


scha:x der lah..sbnarnya org laki nie..tak cari yg santek2 pun...kalau yg kejar yg santek2 tu..makne nyer dorg cuma maen2..x pkir masa dpn bersama si dia..soo let them b them k1