Thursday, March 19, 2009

tazo malam ini

dah beberapa hari aku x update blog nie..
bukan saja aku tak nak update..tapi blog aku nie sengal sikit..penat aku tulis..tapi tak boleh nak publish pun..and then semua nukilan aku hilang macam tu jer kan..mgkin blog nie merajuk di spam oleh si jang tu kot..

untuk entry kali nie aku ade ucapan..
aku nak ucapakan berbanyak2 tahniah kepada alip dan naimah yang baru saja menimang anak sulung dorang..adek iqbal kalau tak salah aku namanya..
tahniah la alip..aku bangga ngan ko ! seyes..
bler tgk kebahgiaan keluarga alip nie..mmg aku akui,terasa amat jeles laher di segenap lubuk hatiku..
yela..alip dah bahgia bersama isteri tersayang dan si kecil..aku ape pun tak der lagi..
ko ckp kawen tu best gler ek alip??..huhu mmg jeles aku...

tak per lah...aku harap nti kalau bila2 ada masa ade peluang untuk aku berjumpa si kecil iqbal tu..boleh kn??

hehe..
ok cter laen pulak...
sekarang pukul 12.46 am
esk aku ade test..test subjek mechanical design..haaaiihhh..lemah betul lah aku..dah byak yang aku baca..tapi macam tak masuk otak jer...blurr betul!..mana tak nyer..asek monteng klas jer kn.
aku harap dapat la jawab test pkul 8 pgi esk...
kawan2 tlg doakan saya ok??


kejap jer aku rasa dah nak weekend dah..
tapi weekend nie aku ade ceramah pulak..haaaihh..entahlah..petang tu ade yang ajak gi gig the times..aku tak terasa nak gi pulak..mungkin nk rehat jela minggu nie..sebab start minggu depan,test aku dah berlambak2 dijadualkan utk aku...
soo kita rehat kan otak dulu ok..

apa-apa pun.aku nak sambung stdy balek untuk test esk..
bosan kan hidup student nie??hehe..satu jer pesanan beta..
hepi2 selalu...dan jangan pikir sgt problem tu..

selamat malam...
~tazo~

*harap si dia segera datang..sy menunggumu..come on si dia! runn!

5 comments:

Moja [Bulan] said...

gud luck test k!!!=)
Si dia akan dtg..juz wait n see ya fren..
hehe..

tazo said...

haha..thanks moja!!

Nurul Aimi said...

take it slow dude!

(:

best of luck

(:

Lubby said...

ouh incik tazo.
kagum ke??
duh bahasa melayu jugak
tapi terima kasih
hahaha...sudah melihat rupa dan dengar suara mu dalam cmni cap ehh.
hahahaha
:)

scha said...

wah..
sedang tunggu si dia jugak ek..
good2..
huhu..
tggu je..
pasti datang..
:)
-scha nih taw ckp saja-
wakakakaka~